Koncertindslag / taffelmusik

- med eksklusiv smag og finesse...

Fløjtemusik til dit eksklusive arrangement

Skal dit festlige arrangement være noget helt enestående? Så har du her muligheden for med dit musikvalg at skabe en helt uforglemmelig og romantisk stemning. Et meget eksklusivt valg – kun for de kræsne…

Duo Cavatina spiller koncertindslag til eksklusive middage. Og ind imellem også taffelmusik til bryllup og andre festlige begivenheder – og får altid fantastisk positiv feedback.
Du er ganske enkelt sikker på at få en super vellykket festmiddag – helt udover det sædvanlige.

Duo Cavatina præsenterer en perlerække af de mest elskede klassikere: “Cavatina” fra filmen “The Deerhunter”, “Den allersidste dans”, “Brudevalsen”, musical-temaer, Beatles-melodier etc.
Naturligvis spiller de også arrangementer af klassiske komponister så som Bach, Haydn, Mozart og Chopin. Duo Cavatina fremfører også gerne vort hjemlands Carl Nielsens “Tågen letter” og arrangementer fra den danske sang-skat.

Priser fra kr. 8.800 og opefter

Duo Cavatina har stor erfaring i at spille koncertindslag og taffelmusik – og har spillet til middage i forbindelse med bl.a. jubilæer, runde fødselsdage og selvfølgelig ikke mindst bryllupper.

Det er svært at give en præcis pris uden på forhånd at kende de nærmere detaljer i arrangementet hvadenten det drejer sig om koncertindslag eller taffelmusik.
Vores priser starter fra kr. 8.800 ekskl. kørsel. Herefter afgør arrangementets længde og karakter den konkrete pris.

Duo Cavatina spiller dinnnermusik